Demonstration af SmartZell M20 til Spåntagningsdage 2022

Da Mazak Danmark og KJV holdt Spåntagningsdage for branchen og erhvervsskolerne domicil i Middelfart d. 5-7 oktober 2022 var det naturligvis med QRS på pletten. CSO Olav Sjørslev og vores robotprogrammør Freddy Buur-Mouridsen demonstrerede den kompakte SmartZell M20 med servogriber sammen med Mazaks mindste 5-akslede CNC-fræser, Mazak CV5-500 af flere omgange i løbet af det 3-dage lange arrangement i Middelfart.

Til eventet blev der taget en masse gode billeder, som du kan se i galleriet i toppen af siden. Her ses bl.a. den kompakte SmartZell M20 i cyklus, hvor den opretter råemne og sætter det i maskinen.

Fordi robotten bruger skruestikken direkte som griber spares en masse tid på griberskifte, og du slipper for at investere i en ekstern spændestation – det er smart når cellen skal være kompakt!

Mazak CV5-500 CNC-maskine med en smartzell M20 fra QRS ved siden af

Brugervenlig robotautomation

Vores SmartZell-løsninger er kendetegnet ved at være nemme at betjene og hurtige at indkøre nye emner på. Du kan altså lynhurtigt omstille cellen med den brugervenlige HMI, så det kan svare sig at automatisere produktionen af selv få emner. Du kan se en demonstration af den intuitive HMI her!

Vores SmartZell-løsninger kan udstyres med enten hegn eller scanner til afskærmning af robotten. Vi havde monteret scanner på den celle, vi medbragte til Spåntagningsdage, men begge løsninger sikrer nem adgang.

Mens vi var på messen fik vi også optaget en lækker video, hvor hele cyklussen kan opleves – fra opret af råemne, indføring i CNC-maskine, vending af emnet til 2. kørsel samt aflevering af færdigt emne i skabelonen. Du kan se videoen her!

Der var stor interesse for robotcellen og for QRS generelt, og vi takker både kunder, samarbejdspartnere og interesserede for alt opmærksomheden under eventet!

Kuka-robot har placeret et råemne fastspændt i en skruestik i en cnc-maskine og er på vej ud
Kuka-robot KR20 der er del af en Smartzell M20

CVR 28686420

Damsbovej 19
DK-5492 Vissenbjerg

QRS A/S

Tlf.: 7022 1005
E-mail: info@qrs.dk

Følg vores

sociale medier