Om QRS

Hvem er vi?

I mere end 15 år har vi hjulpet virksomheder til vækst gennem industriel automation

Ring til os i dag og få en uforpligtende snak om dine muligheder

Hvem er vi?

I mere end 15 år har vi hjulpet virksomheder til vækst gennem industriel automation

Ring til os i dag og få en uforpligtende snak om dine muligheder

CEO i QRS, Jens Jørn Bonefeld
CTO i QRS, Hans Jørgen Gam
CSO i QRS, Olav Sjørslev

Eksperter i robotautomation

Vi er eksperter i industriel robotautomation med over 15 års erfaring. Uanset om du har brug for en totalleverandør, skal have udskiftet dele af en eksisterende robotcelle eller bare skal bruge service på din KUKA-robot, så kan vi hjælpe dig. Vi leverer, installerer og servicerer i hele Danmark!

Vores målsætning er at være blandt de bedste, yde den bedste service, samt levere den kendte, gode kvalitet, til den aftalte tid.

Virksomheden er ejet af CEO Jens Jørn Bonefeld, CTO Hans Jørgen Gam og CSO Olav Sjørslev. Vi er ca. 35 medarbejdere, der dels arbejder fra vores hovedsæde i Vissenbjerg, og dels er ude ved vores kunder i hele landet. Ved behov benytter vi os af freelancemontører, og vi har derudover en stor underleverandørkreds, som er med til at skabe og levere perifert udstyr til vores automationsanlæg. Vi kan derfor stå for alt lige fra den indledende planlægning og projektering til levering, installering og servicering af din nye robotcelle.

 

Kvalitet sikrer tilbagevendende kunder

Kvalitet har altid været et altafgørende element i vores virksomhed. Vi er kompromisløse med kvaliteten af vores arbejde, hvilket skinner igennem i alle processer af virksomheden, og hvad der for andre kan virke som ubetydeligheder, er for os en grundpille i sikringen af vores høje kvalitetsniveau. Dét betyder, at vi har utrolig mange tilfredse, tilbagevendende kunder, som vi har samarbejdet med i flere år. Når en virksomhed automatiserer, sker der nemlig oftest det, at den vækster. Derfor er det naturligt, at vores kunder vender tilbage med ønske om at automatisere yderligere og installere flere QRS-anlæg.

Se nogle af vores løsninger her

Orange Kuka-robot på køreskinne i et robotautomatiseret produktionsanlæg

Læs de seneste nyheder fra os her

CSO Jens Jørn Bonefeldt står med lærlings svendebrev i hånden efter vellykket sidste svendestykke.

CVR 28686420

Damsbovej 19
DK-5492 Vissenbjerg

QRS A/S

Tlf.: 7022 1005
E-mail: info@qrs.dk

Følg vores

sociale medier