Kan du ikke se videoen, skyldes det fravalg af statistik-cookies. Du kan ændre indstilling for tilladelse til statitik-cookies her.

SmartZell M20 med servogriber

Vi demonstrerede vores kompakte SmartZell M20 med servogriber til Spåntagningsdage hos Mazak i Middelfart.

CSO Olav Sjørslev og vores robotprogrammør Freddy Buur-Mouridsen demonstrerede den kompakte SmartZell M20 med servogriber sammen med Mazaks mindste 5-akslede CNC-fræser, Mazak CV5-500 af flere omgange i løbet af det 3-dage lange arrangement i Middelfart.

I videoen kan du se demonstrationen af en kørende cyklus med bearbejdning af firkantede emner ad to omgange i CNC-maskinen, hvor robotten selv sørge for at vende og dreje emnet imellem de to operationer. Fordi skruestikken bruges som griber er det hurtigt at omstille imellem 1. og 2. kørsel uden spildtid.

CSO Olav Sjørslev taler forsamlingen igennem demonstrationen af SmartZell M20
Demonstration af den medfølgende HMI på storskærm

Brugervenlig robotautomation

Vores SmartZell-løsninger er kendetegnet ved at være nemme at betjene og hurtige at indkøre nye emner på. Du kan altså lynhurtigt omstille cellen med den brugervenlige HMI, så det kan svare sig at automatisere produktionen af selv få emner. Du kan se en demonstration af den intuitive HMI her!

Vores SmartZell-løsninger kan udstyres med enten hegn eller scanner. Vi havde monteret scanner på den celle, vi medbragte til Spåntagningsdage, men begge løsninger sikrer nem adgang. Ved hegn kan du også vælge hvorvidt der skal være dør eller lysgitter som åbning ind til cellen, begge med sikkerhedsmoduler.

Ny viden til branchen

Spåntagningsdage var arrangeret af Mazak og KJV, og fokus har været på at give gæsterne inspiration til optimering hele vejen rundt i deres egen produktion med ny teknologi inden for maskiner, værktøjer, automation og bearbejdninger. Her er automation unægtelig en væsentlig faktor for at forblive konkurrencedygtige i fremtiden.

De to første dage af arrangementet var primært for interesserede i branchen, mens fredagen fokuserede på erhvervsskolerne og at inspirere dem.

Tak til alle de besøgende, der kom forbi vores stand, og den store interesse for vores robotcelle!

 Foto af Olav og storskærm af Eskil Mann Sørensen

Vores robotprogrammør ved at klargøre SmartZell M20 til kørsel

CVR 28686420

Damsbovej 19
DK-5492 Vissenbjerg

QRS A/S

Tlf.: 7022 1005
E-mail: info@qrs.dk

Følg vores

sociale medier