RIVAL A/S sikrer produktionskapaciteten med en SmartZell T70

Ved at robotautomatisere emnehåndteringen ved CNC-maskinen, har RIVAL A/S sørget for at øge sin produktionskapacitet, og får brugt medarbejdernes kompetencer ved at reducere den manuelle arbejdstid.

Vi har leveret en SmartZell T70 til RIVAL A/S Maskinfabrik i Skanderborg. Robotcellen håndterer emner ved en DMG CNC-maskine, og er udstyret med en 3 bakket dobbeltgriber fra Schunk, der kan gribe om både rågods og færdige emner.

KUKA-robotten lader CNC-maskinen med råemnerne, og når emnerne er færdigbearbejdede, aflader robotten maskinen, og afblæser emnet for kølevand i en blæsekasse.

Til sidst placeres det færdige emne på en vogn, som en operatør kan tømme, når den er fyldt. For at udnytte vognens kapacitet bedst muligt, sørger robotten for at stable de færdige emner i adskillige lag på vognen, så operatøren ikke er nødsaget til at tømme vognen allerede efter første lag.

Se SmartZell T70 håndtere emner i videoen, og læs hvorfor RIVAL A/S har valgt at automatisere produktionen ved at klikke her.

CVR 28686420

Damsbovej 19
DK-5492 Vissenbjerg

QRS A/S

Tlf.: 7022 1005
E-mail: info@qrs.dk

Følg vores

sociale medier