RIVAL A/S sikrer produktionskapaciteten med en SmartZell T70

Ved at robotautomatisere emnehåndteringen ved CNC-maskinen, har RIVAL A/S sørget for at øge sin produktionskapacitet, og får brugt medarbejdernes kompetencer ved at reducere den manuelle arbejdstid.

Du kan se robotcellen i videoen, og læse mere om løsningen ved at klikke her.

Der kan være mange forskellige grunde til, at virksomheder vælger at automatisere. Derfor har vi taget en snak med Christian Aarup, der er Salgschef hos RIVAL A/S, for at høre hvorfor de har valgt at automatisere samt hvordan de har oplevet samarbejdet med QRS.

Hovedårsagen til at vi valgte at automatisere var dels for at være fri for udfordringer med bemanding, men også fordi vores kunder er i udvikling, så det skaber kapacitetsmæssige problemer for os at følge med, når vi har manuel bemanding på.

Vi ser samtidig en stor fordel i at udnytte vores medarbejders evner til at sætte produktioner op i stedet for at putte emner ind i en maskine. Vi vil hellere bruge vores tid på at lave gode programmer, gode opsætninger og stabile processer. Og det er faktisk uanset seriens størrelse.

Det vi synes, udmærker samarbejdet med QRS, er deres evne til at være grundige omkring projektstart. Det er gennemtænkte løsninger, der bliver præsenteret. Og ikke kun i salgsøjemed, løsningerne er blevet verificeret andre steder forinden, så der er mere substans i et tilbud fra QRS, end fra nogle af vores andre leverandører.

Vi synes også, at kvaliteten af de celler, der bliver leveret af QRS er højere. Også når man kigger finish mæssigt, men selve setupet er bare bedre.

Vi oplever samtidig, at hvis vi ringer til Olav med en anke, efter cellerne er blevet leveret, så ligger det ham rigtig meget på sinde at få fikset hurtigt. Der er ikke noget, som er utydeligt i samarbejdet, det hele står bare skarpt og snorlige.

Vi købte en anden celle for halvandet år siden, som står og kører 24 timers produktion. Den løsning er vi også meget tilfredse med, og har efterfølgende videreudviklet på den i samarbejde med QRS. Det synes vi, er super godt, så vi er meget glade for samarbejdet.

– Christian Aarup, Salgschef hos RIVAL A/S

CVR 28686420

Damsbovej 19
DK-5492 Vissenbjerg

QRS A/S

Tlf.: 7022 1005
E-mail: info@qrs.dk

Følg vores

sociale medier