Se indslaget “SGS-Doors og ‘Bertha’ laver en million køkkenlåger om året” fra TV MIDTVEST ved at klikke her

Vi er den stolte leverandør af Bertha, som SGS-Doors har døbt deres robot. Eller nærmere den robotcelle, som Bertha, indgår i. Bertha er nemlig en 210 kg. robot fra KUKA, som vi har leveret til SGS-Doors.

Som det spændende indslag fra TV MIDTVEST beskriver, er det en særdeles arbejdsom robot, vi har med at gøre, da den arbejder i døgndrift og håndterer 1 mio. køkkenlåger om året.

Robotcellen til køkkenlåger består, foruden Bertha, af ind- og udbane til transport af paller, en “stak afskraber”, der sørger for at skille den øverste plade fra stakken, så vakuumgriberen på robotten kan samle den op, en vende- og opretterstation, der flipper pladen og sidst men ikke mindst en HOMAG maskine, der bearbejder pladerne.

Robotcellen er ekstremt fleksibel, idet der kan håndteres plader i adskillige størrelser – f.eks. fra skuffefronter til højskabsfronter.

Se Bertha i fuld sving og hør lidt mere om SGS-Doors i tv-indslaget.

Vi i QRS har erfaring med robotceller til håndtering af mange forskellige emner – fra plader og køkkenlåger i glasfiber og træ til firkantede og runde emner i stål, aluminium og plast – og alt derimellem. Du kan se flere cases her.

Hvis du står med en produktion som du gerne vil automatisere, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud!

CVR 28686420

Damsbovej 19
DK-5492 Vissenbjerg

QRS A/S

Tlf.: 7022 1005
E-mail: info@qrs.dk

Følg vores

sociale medier