Kan du ikke se videoen, skyldes det fravalg af statistik-cookies. Du kan ændre indstilling for tilladelse til statitik-cookies her.

VOLA A/S modtager robot nr. 30 fra QRS 

VOLA er i folkemunde synonym med eminent kvalitet og dansk design. Virksomheden udspringer fra en gørtlervirksomhed, der blev grundlagt tilbage i 1873. I 50’erne spirede det VOLA, vi alle kender i dag, og da Nationalbanken i 1960’erne fik installeret VOLA armaturer, designet af Arne Jacobsen, var vejen for succeshistorien banet. Der er løbet meget vand gennem hanerne siden, og VOLA er i dag blevet et stykke dansk historie, som fortsat producerer sine kvalitetsprodukter her i landet og eksporterer til hele verden.  

Men det er ikke kun design og kvalitetssikring, VOLA har været ekstremt dygtige til gennem tiden. Det er også automatisering. VOLA fik den første robot i 1982. Siden er robotsortimentet vokset stødt hos VOLA, og længe før Industri 4.0 overhovedet var et begreb, blev VOLA et tidligt eksempel på netop dette. I dag tæller produktionen, montage og forsendelse alt fra fuldautomatiske polerings- slibe og børsterobotter til bearbejdningsceller og 9 selvkørende robotter fra Omron.

I QRS er vi meget stolte af, at vores logo findes på adskillige af de robotceller, der er en del af produktionen ved VOLA. Vores mangeårige samarbejde blev ekstraordinært markeret mandag d. 24. januar, da vi havde fornøjelsen af at levere vores 30. KUKA robot til VOLA. I dagens anledning blev robotten udstyret med en rød sløjfe, og vi sendte en håndfuld brunsviger afsted med robotten. Vi fik også gået en tur rundt i produktionen, hvor en håndfuld af vores robotceller blandt andet kan ses her i videoen. 

Vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske VOLA et stort tillykke med den 30. robot og takke for det gode samarbejde. Robotten indgår i en helt ny slibecelle, der er yderst fleksibel og omstillingsparat. 

CVR 28686420

Damsbovej 19
DK-5492 Vissenbjerg

QRS A/S

Tlf.: 7022 1005
E-mail: info@qrs.dk

Følg vores

sociale medier