Kan du ikke se videoen, skyldes det fravalg af statistik-cookies. Du kan ændre indstilling for tilladelse til statitik-cookies her.

Robotautomatiseret bearbejdningscenter ved LPM Productions A/S

Vi har leveret et robotstyret CNC bearbejdningscenter til LPM Production A/S i samarbejde med Masentia

LPM Production A/S er specialiseret i komponentproduktion i en bred vifte af metal og plast. Virksomhedens kompetencer omfatter blandt andet Langdrejning, automatdrejning, 5-akset bearbejdning og 3D opmåling.

LPM Production A/S har altid haft stort fokus på kompetence- og produktionsudvikling, og er, blandt andet på grund af robotløsninger som denne, vi netop har leveret, yderst konkurrencedygtige, også på prisen i det globale marked. Du kan se robotcellen i videoen her.

Robotcellen er udstyret med en 120 Kg. KUKA robot, der håndterer emner ved en Matsuura MAM72-35V CNC-maskine. Robotten henter råemner fra en Kardex Remstar reol, og placerer dem i en spændestation, der spænder råemnet fast i en skruestik. Robotten skifter herefter griber, så den kan samle skruestikken op, med emnet fastspændt på, og lade CNC-maskinen.

Når emnet er færdigbearbejdet på den ene side, aflader robotten CNC-maskinen, vender emnet om og lader igen maskinen, så emnet kan færdigbearbejdes. Herefter hentes det færdige emne og bringes til spændestationen, hvor skruestikken løsnes, så robotten kan samle emnet op, og placere det i en ultralydsvasker. Efter vask samles emnet igen op, føres hen i en vakuumtørrer, og aflægges til sidst på en hylde i Kardex reolen.

CVR 28686420

Damsbovej 19
DK-5492 Vissenbjerg

QRS A/S

Tlf.: 7022 1005
E-mail: info@qrs.dk

Følg vores

sociale medier