Peter Knudsen har 10 års jubilæum i QRS

Vores Salgsingeniør, Peter Knudsen, kan i dag fejre 10 års jubilæum, da han 1. september 2011 blev ansat som fejedreng i en alder af 14 år.

Peter Knudsen, der er Salgsingeniør her i QRS, kan i en alder af 24 år allerede prale af et 10 års jubilæum. Da han var 14 år, blev han nemlig ansat som fejedreng, og passede troligt sit fritidsjob. I skoleferierne tilbragte han endnu mere tid i virksomheden, og hjalp både Montageafdelingen og Maskinværkstedet med småopgaver udover at passe gulvet. 

Da han afsluttede folkeskolen fandt han vej til Odense Teknisk Gymnasium, hvor han valgte Teknologi- og Designlinjen, og i valgfaget, Maskin, stiftede han bekendtskab med programmet Inventor.

Vores dygtige Konstruktionsafdeling benytter til dagligt Inventor, hvor robotcellerne tager form. Så da Peter havde fået smag for programmet i løbet af sit valgfag, var det oplagt at lære mere om det ved hjælp af kollegaerne i Konstruktionsafdelingen. 

Da Peter afsluttede sin gymnasieuddannelse, valgte han at tage et sabbatår, og blev godt skolet i Inventor ved at tilbringe mange timer bag skærmen. Han fortsatte ufortrødent sideløbende med sin diplomuddannelse som Maskiningeniør, som han startede på efter sit sabbatår. 

3,5 år senere var Peter færdiguddannet, og blev officielt fastansat tilbage i februar 2020 som Salgsingeniør. 

Ikke desto mindre har Peter i dag været en del af virksomheden i 10 år, så kollegaen inde i Salgsafdelingen stod tidligt op og sørgede for, at det blev lidt ekstra festligt på kontoret, som du kan se i videoen.

CVR 28686420

Damsbovej 19
DK-5492 Vissenbjerg

QRS A/S

Tlf.: 7022 1005
E-mail: info@qrs.dk

Følg vores

sociale medier