Kan du ikke se videoen, skyldes det fravalg af statistik-cookies. Du kan ændre indstilling for tilladelse til statitik-cookies her.

QRS Multicelle til sluthåndtering

 

Automatiseret QRS multicelle med Flexitechs rullebaner, lasergravering samt kamera til kvalitetskontrol af graveringen

Vi har arbejdet på en QRS multicelle, der blandt andet består af en KUKA KR70 robot på et QRS stativ, 3-bakket pneumatisk griber fra Schunk, multigriber til håndtering af indlæg og flytning af vaskekurv fra ind- til udbane, rullebaner fra Flexitechs til vaskekurve og plastkasser samt lasergravering, der kvalitetstkontrolleres af et kamera.

I videoen ovenfor kan du se de 4 sekvensstyrede rullebaner, der er udstyret med SEW motorruller, hvilket betyder, at motoren sidder indeni selve rullen. Samtidig er rullebanerne lavet således, at den sidste sektion af ruller drejer hurtigere rundt end de øvrige, hvilket gør det muligt at dele kasserne op på rullebanen. Vi har også integreret sensorer, der angiver kassernes position, så der automatisk indikeres, hvis der er behov for operatørindgreb.

Den ene rullebane fører fyldte vaskekurve hen til robotten, hvor et simpelt pneumatisk system opretter og fikserer kurven. Emnerne bliver lasergraveret i cellen ved hjælp af en Technifor laser, der er integreret med QRS sikkerhed målrettet robothåndtering. Efter emnerne er blevet graveret, kvalitetskontroleres graveringen af et kamera.

Når kurven er blevet tømt, flyttes den sidelæns, hvilket du kan se eksempler på i videoen, og returneres på den anden rullebane.

Det øvrige sæt rullebaner fører fyldte plastkasser ind til robotten, hvor kassen oprettes. Når kassen er færdigpakket returneres den på den anden bane, på samme måde som beskrevet ovenfor.

Multicellen leveres med afskærmning, der ikke fremgår af videoen.

Se flere QRS projekter her

QRS multicelle layout
QRS multicelle sekvensstyrede rullebaner
QRS multicelle rullebaner
Sekvensstyrede rullebaner til QRS multicelle
Samlet layout af QRS multicelle

CVR 28686420

Damsbovej 19
DK-5492 Vissenbjerg

QRS A/S

Tlf.: 7022 1005
E-mail: info@qrs.dk

Følg vores

sociale medier