Automatiseret produktionsanlæg, der kan håndtere 81 forskellige emner

 

Dette automatiserede produktionsanlæg fra QRS kan håndtere en imponerende variation af emner – hele 81 forskellige emner kører igennem anlægget. Produktionskapaciteten er samtidig bemærkelsesværdig, da der årligt kan håndteres mere end en kvart million emner.  

Vi leverer løsninger i alle størrelser og med stor forskel på kompleksiteten, så vi er i stand til at favne alle kunder, store som små.

Vi har netop arbejdet på et stort og meget komplekst, automatiseret produktionsanlæg til en kunde, der består af 6 individuelle robotceller integreret i én samlet løsning. Cellerne er hver især udstyret med vores unikke QRS Brugerinterface på HMI skærme, så operatøren nemt og hurtigt kan vælge hvilken type emne, der skal håndteres. Produktionsanlægget kan håndtere 81 forskellige emner, og der vil årligt køre mere end en kvart million emner igennem.

Roboception

Fordi der tale om så mange forskellige emner, og en relativt stor mængde, har vi valgt at benytte os af Roboception teknologi til lokalisering af emnerne. Roboception tager et billede af kassen, der indeholder emnerne, og lader herefter robotten vide, hvor emnerne er placeret henne, så den kan samle dem op. Det svarer til at robotten har øjne og kan se emnerne, hvilket øger fleksibiliteten i forhold til at opbevare og opsamle emnerne, som alternativt skulle placeres i en mekanisk skabelon, der sikrede en nøjagtig placering. Med den store variation af emnerne, ville der være tale om adskillige skabeloner hertil.

Fremtidssikret produktion

Den samlede løsning sikrer kunden adskillige ubemandede arbejdstimer, fuld udnyttelse af eksisterende maskiner, stor fleksibilitet og hurtig omstilling af produktionsapparatet samt kvalitetssikring, blandt andet i form af lasergravering og sporbarhed af alle emner.

CVR 28686420

Damsbovej 19
DK-5492 Vissenbjerg

QRS A/S

Tlf.: 7022 1005
E-mail: info@qrs.dk

Følg vores

sociale medier