Om QRS

Hvem er vi?

I mere end 15 år har vi hjulpet virksomheder til vækst gennem industriel automation

Ring til os i dag og få en uforpligtende snak om dine muligheder

Hvem er vi?

I mere end 15 år har vi hjulpet virksomheder til vækst gennem industriel automation

Ring til os i dag og få en uforpligtende snak om dine muligheder

QRS er ejet af CEO Jens Jørn Bonefeld, CTO Hans Jørgen Gam og CSO Olav Sjørslev. Vi er ca. 40 medarbejdere, der dels har sin gang i vores hovedkontor i Vissenbjerg, og dels er ude ved vores kunder i hele landet. Vi benytter desuden freelancemontører, og har en stor underleverandørkreds, som er med til at skabe og levere perifert udstyr til vores automationsanlæg.
Kvalitet har altid været et altafgørende element i vores virksomhed. Vi er kompromisløse med kvaliteten af vores arbejde, hvilket skinner igennem i alle processer af virksomheden, og hvad der for andre kan virke som ubetydeligheder, er for os en grundpille i sikringen af vores høje kvalitetsniveau. Dét betyder, at vi har utrolig mange tilbagevendende kunder, som vi har samarbejdet med i flere år.
Der sker som regel også det, når en virksomhed automatiserer, at den vækster. Derfor er det naturligt, at vores kunder vender tilbage, og ønsker at automatisere yderligere og installere flere QRS anlæg.

Vores målsætning er at være blandt de bedste, yde den bedste service, samt levere den kendte, gode kvalitet, til den aftalte tid.

Se nogle af vores løsninger her

Læs de seneste nyheder fra os her

CVR 28686420

Damsbovej 19
DK-5492 Vissenbjerg

QRS A/S

Tlf.: 7022 1005
E-mail: info@qrs.dk

Følg vores

sociale medier