Kan du ikke se videoen, skyldes det fravalg af statistik-cookies. Du kan ændre indstilling for tilladelse til statitik-cookies her.

Ses vi på stand nr. 3046 til VTM-messen 2023?

QRS deltager igen ved næste VTM-Messe, fordi den er et vigtigt udstillingsvindue for vores løsninger indenfor robotautomation. Vores robotceller er primært målrettet den spåntagene industri i Danmark, og i videoen kan du få et sneak-peak fra sidste gang, vi var på messen.

Grundet de sidste års corona-restriktioner er messen blevet udskudt nogle gange, så vi ser ekstra meget frem til igen at kunne hilse på alle, der skulle komme forbi vores stand. Vi lover at I får en grundig introduktion til, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme videre med robotautomation i netop din virksomhed! 

VTM-Messen afholdes d. 25. – 28. april 2023 i Odense Congress Center – lige i hjertet af Danmark, og vi ser frem til at byde samarbejdspartnere samt eksisterende og potentielt nye kunder velkommen på vores stand!

Olav og Peter på vores stand om robotautomation på VTM-messen

CVR 28686420

Damsbovej 19
DK-5492 Vissenbjerg

QRS A/S

Tlf.: 7022 1005
E-mail: info@qrs.dk

Følg vores

sociale medier