CEO Jens J. Bonefeld er nomineret til årets ejerleder 2022 af PwC Danmark

 

Ved nomineringen blev bl.a. fremhævet, at Jens har en omfattende indsigt i og forståelse for alle produkter – herunder hvordan de produceres. Han mener, det er et vigtigt parameter for at lede sine medarbejdere, at han kan tale med om de daglige problemstillinger. Derudover er det afgørende for QRS og Jens at skabe værdi hos kunderne samt levere produkter af meget høj kvalitet – og Jens står da også selv på mål for alle produkter, som sendes ud til kunderne. Det betyder en høj grad af loyalitet fra kunderne, der bliver ved med at vende tilbage med ønske om at automatisere yderligere og installere flere QRS-anlæg.

Med Årets Ejerleder sætter PwC Danmark fokus på ejerlederne og deres succes og ikke mindst betydning for dansk erhvervsliv.

Kåringen af årets ejerleder for region Fyn finder sted den 9. november.

CVR 28686420

Damsbovej 19
DK-5492 Vissenbjerg

QRS A/S

Tlf.: 7022 1005
E-mail: info@qrs.dk

Følg vores

sociale medier