Kan du ikke se videoen, skyldes det fravalg af statistik-cookies. Du kan ændre indstilling for tilladelse til statitik-cookies her.

Brugervenlig robotcelle sikrer nem omstilling af produktion hos Søgrens Maskinfabrik

 

QRS og Masentia har sammen leveret en kombineret fræser og robotcelle, så Søgren kan køre i døgndrift.

 

I en tid, hvor det kan være svært at finde kvalificeret arbejdskraft, betyder det meget at kunne sikre flest mulige maskintimer med færrest mulige folk. At stå stille er nemlig dyrt. Så da Søgren investerede i en ny Matsuura MAM 72-35V fræser fra Masentia, gav det mening at installere en brugervenlig robotcelle sammen med til ubemandet drift. Efter anbefaling fra Masentia valgte Søgren at investere i en robotcelle fra QRS.

Fleksibel løsning

For at sikre en fleksibel kørsel og optimal udnyttelse af alle døgnets timer har QRS leveret en brugervenlig robotcelle med en 70 kg KUKA-robot med servogriber, skruestikke med indbygget åben/luk, opretterstation, reol til skruestikke samt ladebord med variabelt antal palletter og plads til op til 100 emner afhængig af emnestørrelse. Skruestikken kan både bruges til at samle råemner op, oprette dem og spænde skruestikken, uden at skulle skifte imellem gribertyper eller sætte emnerne i en spændestation. Det sparer tid og optimerer processen med deres nye Matsuura fræser.

Se hvordan den brugervenlige robotcelle arbejder sammen med fræsemaskinen i videoen, som Masentia har lavet.

Om Søgrens Maskinfabrik A/S

Søgrens Maskinfabrik A/S er ejet af Henrik Søgren og stiftet i 1979. Igennem årene har virksomheden udviklet sig til en moderne maskinfabrik med fokus på spåntagende CNC-bearbejdning samt færdigbehandling af emner. De er specialiseret i komponenter fra flere forskellige brancher, herunder grafisk arbejde, medicinalindustrien, bådindustrien, m.m., der alle fordrer præcisionsarbejde.

 

Du kan læse mere om vores andre projekter her.

 

CVR 28686420

Damsbovej 19
DK-5492 Vissenbjerg

QRS A/S

Tlf.: 7022 1005
E-mail: info@qrs.dk

Følg vores

sociale medier