Frisk luft og motion i godt selskab

Der var smil på læben og høj stemning da vi besøgte Barløseborg Golfklub på Østfyn d. 20. maj.

gennemgang af golfbanen

Selvom solen af og til gemte sig bag skyerne, var det en smuk dag til en omgang golf. Efter en introduktion til udstyr og god slagteknik fik vi alle lov til at prøve kræfter med udslag med de forskellige køller på Driving Range. For nogle kom det helt naturligt, mens andre lige skulle varmes lidt op inden boldene fløj derud af.

Så gik turen videre til 9-hulsbanen, hvor vi blev fordelt på 7 hold. Smilene blev ikke mindre her, og det var tydeligt at høre, når nogen havde udfordringer med terrænet, eller når et exceptionelt flot slag blev slået. Alt i alt en skøn dag med kollega-hygge og gode minder.

Introduktion til det nødvendige udstyr
køllerne bliver testet på driving range
Køller blev testet på driving range
Begynderne gjorde deres bedste
De øvede kom med rigtig flotte slag
Flot udslag
Bolden kom også i hul af og til
Begynderne gjorde deres bedste
Så tæt på at være i hul

CVR 28686420

Damsbovej 19
DK-5492 Vissenbjerg

QRS A/S

Tlf.: 7022 1005
E-mail: info@qrs.dk

Følg vores

sociale medier