Kan du ikke se videoen, skyldes det fravalg af statistik-cookies. Du kan ændre indstilling for tilladelse til statitik-cookies her.

Automatiseret bearbejdning, afgratning og pakning

 

Vi har leveret en robotcelle, der automatiserer håndteringen af emner ved en CNC-maskine, afgratningsprocessen samt pakning af de færdige emner.

Robotcellen fodres med rågods af en operatør, der placerer råemnerne i to udtræksskuffer. For at optimere driften, kan robotten hente råemner fra en af skufferne, selvom den anden er ude af cellen, og er i færd med at blive fyldt. Robotcellen kan håndtere 8 forskellige typer rågods samt 12 forskellige emnetyper, og omstilles automatisk ved hjælp af dertilhørende gribere.

Robotten henter råemnet, lader CNC-maskinen, og aflader den igen, når emnet er bearbejdet. Herefter aflægges det bearbejdede emne, så robotten ved afgratestationen kan samle det op, og føre det ind i en specialudviklet afgratestation.

Afgratestationen er udstyret med roterende stålbørster, der afgrater emnet. Men da ståltråden i stålbørsterne gradvist nedslides, foretages der overvågning på børsternes effekt. Stålbørsterne er samtidig placeret på en føring, der dels regulerer sig selv alt efter hvilken emnetype, der skal afgrates, og dels kompenserer for slidtage konstateret gennem effektmålingen. Er ståltrådene blevet så nedslidte, at føringen ikke længere er i stand til at kompensere for dette, vil en operatør blive tilkaldt ved hjælp af et lysfyr, så vedkommende kan skifte børsterne.

Når emnet er afgratet, henter robotten det igen fra afgratestationen og aflægger det i en kasse med indlæg, der er placeret på et bånd. Når kassen er fyldt, transporteres den ud af cellen, og en tom kasse skubbes fra indbanen til udbanebåndet, så der igen er plads til at pakke færdige emner.

CVR 28686420

Damsbovej 19
DK-5492 Vissenbjerg

QRS A/S

Tlf.: 7022 1005
E-mail: info@qrs.dk

Følg vores

sociale medier