Mød vores tidligere lærling, Thomas Kunz, og hør ham fortælle lidt om sin tid i QRS

Vores tidligere lærling, Thomas Kunz, har fået overrakt sit meget velfortjente svendebrev

Vi har haft fornøjelsen af at følge Thomas Kunz gennem hans læretid her i QRS. Thomas har gjort det rigtig godt, og i hans svendebrev afsløres det, at han er afsluttet med 2x topkarakter, og er i øvrigt er blevet indstillet til Industriens Pris.

Hvert år indstilles ca. 3-400 lærlinge fra Metalindustrien, der har udmærket sig både fagligt, socialt og kollegialt, til Industriens Pris, hvoraf 25 af disse modtager prisen.

Vi synes naturligvis, at Thomas har fortjent en af de få priser, og krydser fingre for, at han ender på modtagerlisten. Vi var derfor meget stolte af at kunne overrække svendebrevet til Thomas i fredags, og du kan nu møde Thomas i videoen, og høre ham fortælle lidt om sin tid her hos os samt om Automatiktekniker uddannelsen.

CVR 28686420

Damsbovej 19
DK-5492 Vissenbjerg

QRS A/S

Tlf.: 7022 1005
E-mail: info@qrs.dk

Følg vores

sociale medier