Indkøring af robotceller

 

Hvordan sikrer vi, at implementeringstiden hos kunden reduceres til et absolut minimum?

Vi har mange spændende projekter i gang, og de fylder lidt i produktionshallerne, da vi har flere celler opstillet for at indkøre dem her i huset inden leveringen.

Det vil sige, at vi opstiller cellen, som var den ved kunden, her på adressen. Således kan programmering og tests fortages i egne rammer, hvilket reducerer implementeringstiden markant, når vi starter opsætningen ved kunderne.

Denne procedure sparer vores kunder for tid og dermed penge, og er samtidig med til at styrke det tværfaglige samarbejde internt. Vi har et stort fokus på vidensdeling og kompetenceudvikling for at være i stand til at leve op til vores høje kvalitetsstandard.

CVR 28686420

Damsbovej 19
DK-5492 Vissenbjerg

QRS A/S

Tlf.: 7022 1005
E-mail: info@qrs.dk

Følg vores

sociale medier