KUKA KMP 1500 med QRS udtrækssystem til Linak A/S

Vi har leveret Skandinaviens første AGV af sin slags, der er en selvkørende enhed, som nemt og sikkert transporterer reoler med gevindstænger rundt i produktionen ved Linak A/S

KUKA KMP 1500 er en selvkørende enhed, med et integreret QRS udtrækssystem, der kan trække skuffer med gevindstænger ud af reoler, føre dem rundt i produktionen og hen til montagelinjen. En opgave, der tidligere blev udført manuelt.

En skuffe fyldt med gevindstænger vejer flere hundrede kilo, og de kan være meget farligt for en medarbejder at håndtere manuelt. Derfor sikrer denne QRS løsning, at de tunge reoler transporteres nemt og sikkert rundt i produktionen hos Linak A/S.

AGV’en flytter cirka 40 tons spindler hver eneste dag og er en fuldautomatisk løsning, der arbejder side om side med medarbejderne. Det er derfor ikke kun en sikkerhedsmæssig opgradering i produktionen, men også en fordel produktionsmæssigt, da den sikrer et optimalt materialeflow. Samtidig holder den styr på lagerstatus og materialernes placering. Linak A/S har derved opnået en lavere fejlprocent i produktionen, da flere processer kan computerstyres med den selvkørende QRS løsning.

CVR 28686420

Damsbovej 19
DK-5492 Vissenbjerg

QRS A/S

Tlf.: 7022 1005
E-mail: info@qrs.dk

Følg vores

sociale medier