Kan du ikke se videoen, skyldes det fravalg af statistik-cookies. Du kan ændre indstilling for tilladelse til statitik-cookies her.

Skal dit næste job være som programmør inden for robotteknologi? 

Du bliver en vigtig del af et dynamisk fagprofessionelt fællesskab, hvor I sammen sikrer optimale løsninger for kunderne.

Dit ansvarsområde er at programmere KUKA-robotceller. Alle projekter er kundetilpassede, hvilket betyder, at du får en varieret og udfordrende hverdag med de nyeste teknologier.
Du idriftsætter og indkører robotcellerne i udviklingsprocessen og implementerer efterfølgende hos kunden. Du underviser kunden i, hvordan anlægget anvendes.

Din arbejdsdag er derfor de fleste dage hos kunder og andre dage hos QRS. Kunderne er placeret i hele Danmark.

Du  er udadvendt og god til at samarbejde internt og eksternt med alle fagspecialister, og du møder mennesker med venlighed og interesse.

Kulturen i QRS er kendetegnet ved, at alle gør deres yderste for at nå i mål med projekterne, og der hersker stor stolthed over at være førende inden for automation med robot. Der er i organisationen kort til beslutninger, hvilket betyder, at du hurtigt kan få adgang til fx værktøj og software.

Du bliver en del af et team af fire programmører, der alle står klar til at sparre med dig. Du får en mentor med solid erfaring tilknyttet og kommer selvfølgelig til at møde alle kollegaer.

Kvalifikationer og kompetencer

Det er vigtigt, at du trives med at finde optimale løsninger og har interesse for at udvikle dig inden for robotteknologi. Du oplever det som attraktivt, at blive en del af et team med høj faglighed, der brænder for at sikre, at kunden får et anlæg, der er så let at betjene som muligt.

Du er en erfaren og omhyggelig KUKA-programmør. Du arbejder selvstændigt og trives med at arbejde med højkvalitetsrobotanlæg. Du er en god lytter og formår at sætte dig ind i kundens behov og samarbejder og kommunikerer naturligt på tværs af faggrupper.
Du har erfaring med selvstændigt at gennemføre programmeringsprojekter med ansvar for at overholde tidsplaner.

Vi forestiller os, at du har en lignende stilling i automationsbranchen, og har lyst til at få nye udfordringer.
Hvis du er den, der vægter faglig udvikling højt og stortrives med programmering, så vil du matche den kultur, der kendetegner QRS.

Praktiske oplysninger

Stillingen besættes hurtigst muligt og senest med start 1. december 2023.

Kontakt Anne Hansen ved Temp Team A/S, hvis du har spørgsmål eller bare gerne vil høre mere om stillingen.

Kuka-robot KR20 der er del af en Smartzell M20
Introduktion til det nødvendige golfudstyr for QRS medarbejderne