Stillingen er besat – Teknisk tegner søges til konstruktion af automationsanlæg, teknisk indkøb og dokumentation til en kompetencestærk virksomhed, der er lokaliseret i Vissenbjerg på Fyn – få kilometer fra E20 og afkørsel 54

Hvem er vi?

QRS er en virksomhed, der specialiserer sig inden for robotløsninger i den industrielle sektor, med fokus på metalindustrien.

Vores kompetencer er primært baseret omkring automatisering med industrirobotter og det perifere udstyr omkring disse, og vi agerer både total- samt delleverandør til større robotanlæg. Vi kan projektere, levere og opstille anlæg i alle størrelser samt give de efterfølgende, kurser, der findes nødvendige for en nem og ukompliceret brug af udstyret. Ydermere kan vi implementere produktionsdata, emne sporbarhed eller mærkning af forskellig art i alle robotfaser.

Da vi har travlt, søger vi nu en dygtig teknisk tegner, der også interesserer sig for teknisk indkøb og dokumentation.

Vi ønsker konstant at udvikle nye løsninger inden for robotteknologi og du vil blive en del af et fagligt engageret team, der brænder for kvalitet og nye løsninger.

Opgaver og ansvarsområder

Som teknisk tegner/konstruktør hos QRS kommer du til at arbejde i et aktivt team med andre konstruktører og teknikere. Du er med i hele processen fra tegning, til indkøb og til produktion som i mange tilfælde sker på vores eget CNC-maskinværksted, hvilket giver mulighed for at produktionsoptimere maskinbearbejdede dele i tæt samarbejde med dine kollegaer. Du vil samtidig bidrage til udfærdigelsen af teknisk dokumentation, CE-mærkning samt risikovurdering.

Da vi leverer kundespecifikke løsninger i alle størrelser, vil du opleve en enormt dynamisk hverdag, hvor vi løfter i flok for at komme i mål med vores velkendte kvalitetsstandarder. Det er derfor helt essentielt, at du kan trives med vekslende arbejdsopgaver, mange bolde i luften og en bundsolid Can-Do attitude.

Opgaverne indbefatter blandt andet

  • Udarbejdelse af tegnings- og konstruktionsmateriale – Vi tegner i Inventor
  • Teknisk dokumentation, CE-mærkning samt Risikovurdering
  • Support og samarbejde med Salgsafdelingen samt Produktionen
  • Mekanisk konstruktion af specialmaskiner og automationsanlæg

Den rette kandidat

Du arbejder selvstændigt og detaljeorienteret, og går op i kvaliteten af dit arbejde. Du skal være god til at lytte, og kunne omsætte vores kunders behov i praksis. Samtidig skal du være god til at kommunikere med alle slags mennesker da jobbet indebærer samarbejde på tværs af hele virksomheden.

  • Du har en relevant uddannelsesmæssig og eventuel håndværksmæssig baggrund og gerne erfaring fra Maskinindustrien
  • Du har erfaring med 3D Solid Works, Inventor, eller tilsvarende
  • Du besidder en exceptionel teknisk viden
  • Du kan tage ansvar og overholde tidsplaner
  • Du tænker i løsninger og får et kick af at se dem blive realiseret
  • Du er god til at samarbejde og har ambitioner om at udvikle dig professionelt

Vi tilbyder en spændende stilling i en ambitiøs virksomhed med et godt, kollegialt fællesskab, en uformel omgangstone samt en attraktiv gage efter kvalifikationer. 

Stillingen er besat – Ansøgningen skal sendes til: job@qrs.dk

Vi gennemgår løbende ansøgninger

Ved spørgsmål til stillingen kan du kontakte Jens Jørn Bonefeld på tlf. 3035 5005 eller mail: jjb@qrs.dk

Tiltrædelse: snarest muligt

CVR 28686420

Damsbovej 19
DK-5492 Vissenbjerg

QRS A/S

Tlf.: 7022 1005
E-mail: info@qrs.dk

Følg vores

sociale medier