Salgssupporter søges til ambitiøst salgsteam

QRS er en virksomhed, der specialiserer sig inden for robotløsninger i den industrielle sektor med fokus på metalindustrien. Vi er centralt beliggende i Vissenbjerg på Fyn – få kilometer fra E20 og afkørsel 54.

Vi projekterer, leverer og opstiller robotanlæg i alle størrelser og kan samtidig implementere produktionsdata, emne sporbarhed eller mærkning af forskellig art i alle robotfaser.

Som ansat i salgsafdelingen i QRS bliver du en del af mindre team i fremdrift, med et godt sammenhold og en uformel omgangstone, hvor du i høj grad får mulighed for at forme din egen hverdag.

I dag består Salgsafdelingen af 3 personer, og ledes af CSO og medejer, Olav Sjørslev.

Vi forventer, at du har en teknisk baggrund med en relevant uddannelse, samt at du er nysgerrig og interesseret i teknik, og har en åben tilgang til opgaverne. QRS er en vidensbaseret virksomhed, der i høj grad bygger på, og sælger, erfaringen inden for automation og systemløsning, som vi har opbygget gennem de sidste 15 år.

Da vi hovedsageligt beskæftiger os med projekter til den spåntagende industri inden for metalbearbejdning, vil kendskab til denne branche være en fordel.

I dagligdagen modtager vi forespørgsler fra kunder, og gennem en kombination af idegenerering og et skue til tidligere projekter, udarbejder vi et oplæg til kunden. Det skal i den forbindelse beskrives i et tilbud og prissættes, og denne opgave vil udgøre en betydelig del af dit arbejde.

Da vores kerneforretning er skræddersyede anlæg og automationsløsninger, skal du være indforstået med, at der ligger en del arbejde i at beskrive løsningen, både for kunden, men også dine kollegaer, der bringer projektet til live.

Vi udformer oplægget i 3D modellering gennem Autodesk Inventor. Tilbud, beskrivelse og prissætning sker ved brug af Office-pakken. Vi forventer, du behersker disse værktøjer på et professionelt niveau. 

Opgaver

  • Udarbejde tilbud og beskrive den tiltænkte løsning
  • 3D layout oplæg
  • Prissætning af løsningen
  • Intern overdragelse af projektet
  • Optimering af arbejdsgangen og processer i salgsafdelingen, herunder udvikling af skabeloner, beskrivelser og øvrige værktøjer

Kandidaten

  • Du har en teknisk baggrund med en relevant uddannelse f.eks. ingeniør, produktionsteknolog eller lignende
  • Du har erfaring med 3D modellering
  • Du er hyppig bruger af Office pakken

Stillingsopslaget er ikke tidsbegrænset, og der vil løbende blive kaldt til samtaler.

Vi tilbyder en spændende stilling i en dynamisk virksomhed med et godt, kollegialt fællesskab, en uformel omgangstone samt en attraktiv gage efter kvalifikationer.

Send din ansøgning til job@qrs.dk

Vi gennemgår løbende ansøgninger

Ved spørgsmål til stillingen kan du kontakte Olav Sjørslev, tlf. 3050 1427 eller mail: oks@qrs.dk

Tiltrædelse: snarest muligt

CVR 28686420

Damsbovej 19
DK-5492 Vissenbjerg

QRS A/S

Tlf.: 7022 1005
E-mail: info@qrs.dk

Følg vores

sociale medier