Byg din egen robotcelle med vores nye virtuelle værktøj

Vores SmartZell løsning er en kompakt, no-nonsense robotcelle, som du nu har mulighed for at bygge digitalt, så den passer perfekt til din produktion.
Med en SmartZell løsning får du en standard robotcelle med et hav af anvendelsesmuligheder til en meget lav pris.

Vores SmartZell løsninger er kendetegnet ved at være ekstremt nemme at betjene og hurtige at indkøre nye emner på, hvilket vil sige, at du lynhurtigt kan omstille din produktion, så selv produktionen af få emner, kan svare sig at automatisere.

En SmartZell løsning fra QRS sikrer dig samtidig mange ubemandede produktionstimer samt en hurtig, drift- og kvalitetssikret produktion, der kan køre på alle tider af døgnet.

Det unikke QRS design gør det samtidig muligt at integrere en SmartZell løsning i et hvilket som helst produktionsmiljø, og vores nye virtuelle værktøj har nu gjort det endnu lettere for dig, at finde den helt rette SmartZell løsning, der passer perfekt til din produktion.

For at gøre økonomien bag en SmartZell løsning så overskuelig som mulig, har vi implementeret en Økonomiberegner, der hjælper dig med at beregne tilbagebetalingstiden.
Prøv vores virtuelle værktøj på www.smartzell.dk eller se det i videoen.

Du kan også læse lidt om hvad vores kunde, Ishøj Mekaniske, synes om deres SmartZell løsning, og se den i aktion, ved at klikke her

CVR 28686420

Damsbovej 19
DK-5492 Vissenbjerg

QRS A/S

Tlf.: 7022 1005
E-mail: info@qrs.dk

Følg vores

sociale medier