Automatiseret produktionsanlæg

Stillingen er besat Vi søger en Serviceansvarlig til at varetage vores serviceafdeling i en solid virksomhed inden for robotautomation, der er lokaliseret i Vissenbjerg på Fyn – få kilometer fra E20 og afkørsel 54.

Vi søger en dygtig medarbejder til at varetage vores serviceafdeling.
Vi ønsker konstant at udvikle nye løsninger inden for robotteknologi, og du vil blive en del af et fagligt engageret team, der brænder for kvalitet og nye løsninger.

Hvem er vi?
QRS er en virksomhed, der specialiserer sig indenfor robotløsninger i den industrielle sektor, med fokus på metalindustrien.
Vores kompetencer er primært baseret omkring automatisering med industrirobotter og det perifere udstyr omkring disse, og vi agerer både total- samt delleverandør til større robotanlæg.
Vi kan projektere, levere og opstille anlæg i alle størrelser samt give de efterfølgende, kurser, der findes nødvendige for en nem og ukompliceret brug af udstyret. Ydermere kan vi implementere produktionsdata, emne sporbarhed eller mærkning af forskellig art i alle robotfaser.
Vi er i dag ca. 35 ansatte, og benytter desuden freelancemontører.

Opgaver og ansvarsområder
Du vil få ansvaret for vores serviceafdeling, og da alle vores opgaver er kundetilpassede, får du varierende og udfordrende arbejdsopgaver med de nyeste teknologier. Du har samtidig adgang til nogle dygtige og engagerede medarbejdere, der vægter det gode samarbejde og vidensdeling højt.

  • Planlægning af interne/eksterne el tekniske arbejdsopgaver.
  • Planlægning af serviceopgaver
  • Modtage og håndtere serviceopkald
  • Problemløsning og rådgivning i forhold til vores kunder
  • Varetage teknisk el indkøb
  • Ansvarlig for kundekontakten i relation til service, herunder aftale opgaver med nye og eksisterede kunder og beregne priser/tilbud på serviceopgaver
  • Koordinering og opfølgning af installationsopgaver
  • Sparring og rådgivning i forhold til montører ude i marken

Du vil opleve at arbejde på tværs af hele virksomheden i samarbejde med fagspecialister og teknikere samt have det koordinerende overblik og ansvar i elafdelingen.

Kandidaten
Du er serviceorienteret og omhyggelig med at løse dine arbejdsopgaver. Vi forventer du har en el teknisk uddannelse bag dig. Gerne som maskinmester, el-installatør, tekniker mv.
Ledelseserfaring vil være en fordel.
Du arbejder selvstændigt og detaljeorienteret, og bevarer det store overblik, også når der er travlt. Du skal være god til at lytte, og kunne omsætte vores kunders behov i praksis. Samtidig skal du være god til at kommunikere med alle slags mennesker, da jobbet indebærer samarbejde på tværs af hele virksomheden samt håndtering af servicehenvendelser fra kunderne og rådgivning af både kunder og montører.

Vi tilbyder en spændende stilling i en dynamisk virksomhed med et godt, kollegialt fællesskab, en uformel omgangstone samt en attraktiv gage efter kvalifikationer.

Stillingen er besat 

Send din ansøgning til job@qrs.dk

Vi gennemgår løbende ansøgninger – tiltrædelse snarest muligt

Ved spørgsmål til stillingen kan du kontakte administrerende Direktør, Jens J. Bonefeld, tlf. 3035 5005

CVR 28686420

Damsbovej 19
DK-5492 Vissenbjerg

QRS A/S

Tlf.: 7022 1005
E-mail: info@qrs.dk

Følg vores

sociale medier