Quality Robot Systems
Damsbovej 19 · DK-5492 Vissenbjerg
Tlf.: 7022 1005 · E-mail: info@qrs.dk
Ny smart QRS robotsystem med KUKA robot til Hecos 4 robotcelle.
Robotten håndterer støbte ringe direkte fra underleverandør (støberi) til drejebænk hvor emnet gennemgår en fordrejning inden videre be ...

QRS har netop fået godkendt et anlæg til håndtering af hulskiver til CFS. Robot anlægget håndterer hulskiver til en DMG CNC maskine som via macroprogrammer styres af robot og dens ordrestyre system.


QRS skal levere 2 robotceller med små robotter til emnehåndtering ud af CNC maskiner. Begge robotceller skal opstiles på Nakamura drejebænke hos Vola i Horsens.


QRS leverer i øjeblikket 5 robotceller til Sauer-Danfoss i Nordborg. Robotcellerne er en af faserne i en helt ny produktionslinie til styreenheds fabrikken L4.

Prøve labaratoriet på stålvalseværket i Frederiksværk har netop fået installeret ny robotløsning som håndterer emner til 2 Mazak maskiner.

QRS monterer i øjeblikket et stort robotsystem med materiale håndtering og bestykning af maskiner til en af verdens største bearbejdningsmaskiner.

QRS Skal levere endnu en stor robot til Hydra-Grene. Robottens skal ligesom den sidst leverede håndtere aluminiumsblokke med en vægt op mod 70KG ind og ud af et OKuma center. Anlægget laves til at kør ...

QRS Skal levere endnu en robotcelle til K.P. Komponenter A/S i Spjald. Robotcellen skal håndtere støbejernemner mellem Mori-Seiki drejebænke og Mazak Maskincenter og sidst gemmen vaskemaskine og til p ...

QRS Skal i starten af 2009 levere et komplet råemnehåndteringssystem til Sauer-Danfoss i Polen.

QRS Skal levere den første KUKA Jet til Sauer-Danfoss.

QRS skal levere et komplet anlæg til akselhåndtering hos Fjero A/S i Skive.

QRS har leveret et robotsystem til håndtering af emner mellem alkohol anlæg, slyngrenser og overfladebehandlingsanlæg.
ForrigeNæste
Børsen Gazelle 2018
QRS er Gazelle 2018 - 100% vækst over de sidste 4 år er årsagen. Stor skulderklap til alle i QRS for et stort og flot resultat.
Webdesign www.reklamehuset.dk - Based on SEEEMS.CMS