Quality Robot Systems
Glasvænget 6 · DK-5492 Vissenbjerg
Tlf.: 7022 1005 · E-mail: info@qrs.dk
Artikel fra Teknovation Nr. 3 2017 - Af John Nyberg - nyberg@teknovation.dk

Den største Kuka-installation i Danmark, og samtidig branchens største robot, står hos Multicut A/S i Vildbjerg, hvor den ...

For at følge med efterspørgslen, og for at kunne levere også morgendagens løsninger, så har Hydra-Grene investeret i de to største Matsuura-modeller, som er leveret i Danmark til dato.
Artikel fra Te ...

QRS har leveret endnu en Smartcast robot til Canada. Smartcast conceptet er udviklet i samarbejde med Hawkeye-Pedershaab og bruges til fremstilling af flamingo forme til beton støberierne i hele verde ...

QRS har netop afsluttet installation af 3 robotter til bryggeriet NUUK IMEQ på Grønland

QRS har netop leveret en SmartZell løsning til en Mazak drejebænk.

QRS laver i stigende grad service på robotter og udstyr. QRS har gennem mange års erfaring samlet et stort know-how på dette område.

QRS skal levere en fræserobot med tilhørende CAD/CAM programmering.
Robotten skal fræse engangsforme i "flamingo" til brug ved betonstøbning


QRS skal levere endnu en robot til et Matsuura bearbejdningscenter. Leverancen omfatter både nulpunktssystem og spændesytem.


QRS lægger i øjeblikket hånd på en større automatiseringsopgave til ompalletering af Juice produkter. Anlægget omfatter 2 robotter, komplet banestyring og HMI med ordrestyring.


QRS skal levere endnu en håndteringsrobot til en Mazak maskinecenter celle. Robotten skal håndtere 3 forskelige emner på 4 forskellige palleter alt efter belægning.


Ny smart QRS robotsystem med KUKA robot til Hecos 4 robotcelle.
Robotten håndterer støbte ringe direkte fra underleverandør (støberi) til drejebænk hvor emnet gennemgår en fordrejning inden videre be ...

QRS har netop fået godkendt et anlæg til håndtering af hulskiver til CFS. Robot anlægget håndterer hulskiver til en DMG CNC maskine som via macroprogrammer styres af robot og dens ordrestyre system.

Næste

Jobs i QRS

Vi har rivende travlt og søger jævnligt nye medarbejdere
 
 
Nuværende jobopslag
 
*
 
KUKA Systempartner Award
QRS er netop blevet hædret af KUKA Nordic "System Partner of the Year 2016" QRS har fået prisen på grund af den støt stigende brug af KUKA robotter og for at stå fast omkring sine kernekompetencer i et til tider turbulent marked.
Webdesign www.reklamehuset.dk - Based on SEEEMS.CMS