Quality Robot Systems
Damsbovej 19 · DK-5492 Vissenbjerg
Tlf.: 7022 1005 · E-mail: info@qrs.dk
Tilbage til forsiden
Kontakt os
Udskriv denne side

Projekter


Håndteringsrobotter til CNC maskiner er vores helt store kompetenceområde, vi har stor erfaring med implementering af robotter til forskellige CNC maskiner.
Vi har erfaring med maskiner fra stort set alle fabrikanter: Brother, Diskus, Deckel-Maho, Gildemeister, Hermle, Index, Mazak, Mori Seiki, Nakamura-Tome, Okuma, Studer, SW med flere.

Vi leverer nødvendigt perifert udstyr, såsom lade- og afladeudstyr, målesystemer, og hvad der ellers er nødvendigt for at kunne få en optimal investering.
Stolt leverandør til Rotrex
QRS har leveret robotter til produktionen af Rotrex kompressorer. QRS har leveret ialt 3 robotter 1. Emnehåndtering ved Studer sliber 2. Palette håndtering ved Hermle I 3. Palette håndtering ved Hermle II
arrow
Læs mere her...

Smartcast til Texas
Endnu en Smartcast robot er leveret til det amerikanske marked. Robotten skal fræse styropur emner til en Texansk cementvare fabrik.
arrow
Læs mere her...

QRS rykker stille og roligt ind i Sverige
Svarvmekano har valg at bruge robotter fra QRS til deres produktion. Første robot er opstillet og kører fuldt produktion.
arrow
Læs mere her...

Branchens største robot hos Multicut
Artikel fra Teknovation Nr. 3 2017 - Af John Nyberg - nyberg@teknovation.dk Den største Kuka-installation i Danmark, og samtidig branchens største robot, står hos Multicut A/S i Vildbjerg, hvor den supporterer et FMS-anlæg med fire CNC-bearbejdningscentre i den helt store og tunge ende. På de første seks måneder har den store Kuka-robot hos Multicut allerede flyttet godt 10.000 tons ind og rundt i bearbejdningscellerne samt ud igen. "Supplerende oplysning fra QRS" Håndteringsrobotten er en 1000KG robot på en 24 meter lang køreskinne. Robotten håndterer emner fra 350-750KG til og fra maskiner samt til samarbejdende afgrate robot. Afgraterobotten er udstyret med fræsespindel som både bruger almindelig fræsning af kanter samt rejfning af huller. Afgrate robotten er programmeret via CAM og fortager selv værktøjsskift efter behov. Mere fra Teknovation ....
arrow
Læs mere her...

Større Matsuura-centre til Hydra-Grene
For at følge med efterspørgslen, og for at kunne levere også morgendagens løsninger, så har Hydra-Grene investeret i de to største Matsuura-modeller, som er leveret i Danmark til dato. Artikel fra Teknovation nr. 18-2016
arrow
Læs mere her...

Børsen Gazelle 2018
QRS er Gazelle 2018 - 100% vækst over de sidste 4 år er årsagen. Stor skulderklap til alle i QRS for et stort og flot resultat.
Webdesign www.reklamehuset.dk - Based on SEEEMS.CMS