Quality Robot Systems
Damsbovej 19 · DK-5492 Vissenbjerg
Tlf.: 7022 1005 · E-mail: info@qrs.dk
Tilbage til forsiden
Kontakt os
Udskriv denne side

Kompetencer

QRS’s kompetencer er primært baseret omkring automatisering med industrirobotter og det perifere udstyr omkring disse, vi kan projektere, levere og opstille anlæg samt give de efterfølgende, kurser som er nødvendige.
 
Ydermere kan QRS implimentere produktionsdata, emne sporbarhed eller mærkning af forskellig art i alle robotfaser. 

Maskinhåndtering er vores måske største kompetenceområde som vi behersker med stor erfaring og styrke, vi har igennem flere års erfaringer med forskellige typer maskiner sikret os en plads på dette område, som må siges at være førende.

Palletering er ligeledes en af vore kompetenceområder, vi har gennem mange projekter og optimeringsopgaver givet kunder gode og stabile løsninger som overalt har givet respekt omkring vores styrke.

Montage af forskellig art er blevet endnu et område for QRS. Vi har gennem flere projekter opnpået stor erfaring via samarbejde med de førende leverandører af montageteknikker.  

Generel håndtering af forskellige emner i forskellige industrier ligger også indenfor vores kompetenceområde, vi har en god evne til at omstille os mellem forskellige industrier og netop de behov som dette stiller.

Service på robotter og perifert udstyr er i dag en vigtig brik for alle virksomheder, vor service er primært opbygget på erfaring, kurser ved leverandører samt godt know-how såvel mekanisk som elektrisk.
 
Reservedele til robotter og vores periferd udstyr er efterhånden blevet en lille niche. Vi har gennem mange år opbygget et solidt lager af gængse reservedle til KUKA robotter som idag er lagerført i Vissenbjerg. Ydermere er flere og flere vigtige dele blevet lagerført så vi kan sende dele hurtigst muligt.
 
Bundbillede
Webdesign www.reklamehuset.dk - Based on SEEEMS.CMS